Tag: ambasada amerikane

Ndryshimet në kupolën e SHSIH, angazhohet ambasada amerikane

Dorëheqja e drejtorit të SHISH dhe emërimi i zëvendësit të tij nga Edi Rama, duket se ka angazhuar edhe ambasadën amerikane. Siç raporton Top...

VIDEO/ Çfarë kishte brenda valixhja e dyshimtë pranë ambasadës amerikane

Autoritetet kanë kontrolluar valixhen e dyshimtë e cila ishte harruar pranë ambasadës amerikane, në Tiranë. Pas kontrollit është zbuluar se ne valixhe nuk kishte...

Ambasada lajmëron se kur hapet llotaria amerikane dhe çfarë duhet patur...

Ambasada Amerika lajmeroi se programi i Lotarisë Amerikane 2019 hapet në datën 3 tetor 2017.  Ambasa fton qytetarët shqiptarë t'i drejtojnë pyetje në Facebook...

Rregullat e reja, ja si të vizitoni Amerikën përmes një pyetësori

Ambasada Amerikane ka publikuar ndryshimet që janë bërë për dhënien e vizave turistike dhe aplikimet për bashkime familjare. Përmes një pyetësori, Ambasada ka kërkuar...

Alarmi i ambasadës amerikane: Ka përpjekje për të ndalur reformën në...

Ambasada amerikane në Tiranë ka publikuar sot një deklaratë lidhur me reformën në drejtësi dhe përpjekjet sipas saj për të ndalur ritmin e zbatimit...