Tag: aleanca per mbrojtjen e teatrit

Letër presidentit të Shqipërisë, Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit: Kthe ligjin...

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar i ka dërguar sërish një letër presidentit të Republikës Ilir Meta për rishqyrtimin e ligjit për Teatrin Kombëtar. Në...

Aleanca për Mbrotjen e Teatrit: Të shkarkohet Kumbaro dhe Çuli, qeveria...

Pas vendimit të konferencës së kryetarëve për të shtyrë deri në 12 Tetor çështjen e dekretit të Presidentit për kthimin e ligjit për Teatrin,...

Aksioni vazhdon, hiqen mobiljet e Teatrit Kombëtar pa dokumentacion apo urdhër...

Pas heqjes se stolave dhe posterave që afishoheshin në mure, tashmë aksioni për zbrazjen e teatrit është përshpejtuar. Aleanca për mbrojtjen e teatrit ka publikuar...