Tag: agim i arte

Jepet dënimi për drejtuesit e “Agimit të Artë” në Greqi, sa...

Drejtuesit e “Agimit të Artë” në Greqi janë dënuar me 13 vite burg. Vetëm Artemis Mattheopoulos mori një dënim me 10 vite burg. Rreth një javë...

VIDEO/”Agimi i Artë” shpallet organizatë kriminale, shpërthejnë protestat masive dhe përplasjet...

Agimi i Artë është shpallur organizatë kriminale. Gjykata e Apelit ka shpallur drejtuesit rajonalë të Agimit të Artë fajtorë për anëtarësimin në një organizatë...

Zbulohen detaje, vrasja e shqiptarit në Korfuz, nga një anëtar i...

Mediat greke zbulojnë sot një fakt skandaloz. Ato shkruajnë se vrasja e 63-vjeçarit Petrit Zifle në Korfuz është kryer nga një anëtar i Agimit...