Tag: Agim berisha

“Mbetje radioaktive dhe kimike magazinohen nga ushtria dhe digjen ne Elbasan”

Ish Kryeministri Berisha ka publikuar sot nje mesazh ku akuzohet inceneratori ne Elbasan per djegie te materieleve te rrezikshme. Mesazhi i plote i Berisha dhe...

KOMENT/ Pa ndertues e ndertim vrastar

Nga: Inxh. Agim Berisha Tërmetet na kujtuan që tashmë jemi “banorë” të një zone aktive sizmike bregdetare, nga më të “këqijat”, që e bënëndërtimin të...