Tag: aftesi te kufizuara

FOTO/Një histori si e Stephen Hawking, dashuria që i bën ballë...

Dashuria nuk njeh moshë, gjini e nuk ka kufizime dhe as kushte.  Kështu kemi dëgjuar të thuhet për dashurinë e vërtetë, ndonëse ka dhe...

Dita Ndërkombëtare e Personave me Aftësi të Kufizuara, Meta ka një...

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara,deklaron se institucioni që ai drejton ofron mbështetje të...