Tag: 90 milione leke

Buxheti 2018, 90 milionë lekë i shkojnë Kuvendit për blerje makinash,...

Komisionet parlamentare kanë paraqitur ditën e djeshme në Komisionin e Ekonomisë dhe Financave propozimet e bëra gjatë diskutimeve të zërave të parashikuara në projektligjin...