Tag: 5g

Këshilla e gjeneralit amerikan për 5G: Liderët e Shqipërisë duhet të...

Ndërtimi i rrjetit 5G në Shqipëri ishte në fokus të diskutimeve  të konferencës së mbajtur në Tiranë me temë "Sfidat e sigurisë së NATO-s...

Rama u shfaq duke e reklamuar, SHBA ngre shqetësimin: Kush e...

Kryeministri Edi Rama u shfaq ne nje spot duke promovuar nje biznes privat me rrjetin 5G ne Shqiperi, me nje makine pa timon, spot...

Ia kaluan dhe SHBA-ve, ja kush është vendi i parë në...

Koreja e Jugut pretendon se ia ka kaluar SHBA-së, ndërsa e kanë shpallur veten si vendi i parë që krijuan një rrjet celular super...