Tag: 1 shkurt

Horoskopi, 1 Shkurt 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Gjatë kësaj dite nuk përjashtohen debatet me një person, i cili kohëve të fundit nuk është sjellë shumë mirë. Këshillohet që të mbani nën...