Tag: 1 meter bore

E FUNDIT/Partia Socialiste bën disa tërheqje nga Kodi Zgjedhor, zbut pragun...

Partia Socialiste ka paraqitur në Komisionin Parlamentar për çështjet Ligjore dhe Administratën Publike disa ndryshime në raport me amendamentet e saja fillestare që reflektojnë...

Bllokohen brenda shkollës 8 mësues në Dukagjin, apeli: Godina po shembet

Reshjet e dendura të dëborës kanë ngujuar brenda ambienteve të shkollës së fshatit Shalë 8 mësuesë në Dukagjin. Njëri nga mësuesit, Kol Vladaj tha...

SOS nga veriu, 300 familje në Dukagjin kërkojnë ndihmë, dëbora arrin...

Rreth 300 familje në zonën e dukagjinit kanë mbetur të bllokuara nga dëbora dhe kërkojnë ndërhyrjen e institucioneve shtetërore në mënyrë të menjëhershme.  Banorët...