VIDEO HUMOR/ Djemtë e Vjosës derdhin verën e rakinë lumë dhe këndojnë “Përmbi Tepelenë..., ma kishe halenë”

Djemtë e Vjosës derdhin verën e rakinë lumë dhe këndojnë “Përmbi Tepelenë..., ma kishe halenë”

_items_list_header
Asnjë rezultat i gjetur!

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.