Ja disa kuriozitete mbi filmat porno, do t’ju habisin

Më shumë se 3 mijë dollarë për sekondë paguhen në mbarë botën për të parë filma porno. Industria është në zgjerim dhe faktet e mëposhtme janë interesante.
-27.4 miliardë dollarë është xhiroja e pornos në Kinë. Ata janë të parët në botë.
-Koreano-jugorët shpenzojnë 526 dollarë për kokë për porno. Ata janë të parët në botë.
-Në mbarë botën ka 42 milionë faqe porno. Kjo do thotë 12 përqind e të gjitha faqeve.
-3 përqind e të pyeturve në një sondazh thonë se kanë parë më shumë se 50 orë porno në muaj.
-72 përqind e përdorin pornon për masturbim, sipas një sondazhi të institutit Kinsey.
-Aktoret porno në SHBA marrin mesatarisht 600 deri në 900 dollarë për një skenë mashkull- femër dhe deri në 1200 dollarë për një skenë me seks anal.
-89 përqind e faqeve porno janë nga SHBA.
-72 milionë njerëz në mbarë botën shohin çdo muaj faqe porno.
-30 përqind e të pyeturve thonë se ndjehen keq pasi shohin porno.
-50 mijë të punësuar në industrinë porno vetëm në Kaliforni.
-Industria porno kontribuon me 12 deri në 20 miliardë dollarë në ekonominë amerikane.
-Në SHBA xhirohen çdo javë rreth 200 filma porno.
-Me 1750 filma, rekordin për më shumë filma porno e mban pornostari amerikan, Ron Jeremy.

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.