FOTO GALERI/ Sipërmarrësi i pasur vesh Jaguarin me mijëra makina të vogla

Quhet Datuk Seri Mahadi Badrul Zaman.
Për miqtë e tij është thjeshtë “Mahadi BZ“, sipërmarrësi i pasur malajzian 34 vjeçar i cili ka vendosur të veshë Jaguarin e tij S-Type me 3000 modele makinash të vogla Hot Wheels.
Një ridizenjim i kësaj makine luksoze për të cilën një gjë është e sigurtë: Të vegjlit do të çmenden pas saj.


 

  

Nonprofit media laboratory

Copyright ©. Te gjitha te drejtat e rezervuara.
Ndalohet rreptesisht prodhimi i faqes dhe pjeseve te saj pa marre te drejten me shkrim te autorit.