Tag: the times

“Shpenzimet dhe jeta moderne po na kushton ne dhe planetit”

Nga Annabelle Williams/ The Times Njëqind vjet më parë shefi i Ford Motor Company tronditi botën e biznesit kur papritur dyfishoi pagat e punonjësve të...

THE TIMES/ Kriminelët kthyen Shqipërinë në një shtet të prodhimit të...

Ndërsa përgatiste një ngarkesë të madhe me kanabis për mafien siçiliane, një nga kontrabandistët e Shqipërisë e bëri të qartë pikëpamjen e tij mospërfillëse...