Tag: qeveria shqiptare

Qeveria shqiptare kërkon borxh prej 500 mln eurosh

Qeveria shqiptare do të dalë për herë të tretë në tregjet ndërkombëtare për të marrë borxh nëpërmjet emetimit të një eurobondi. Bëhet fjalë për sigurimin...

Mbledhje e përbashkët midis qeverisë shqiptare dhe malazeze, policia “pushton” Shkodrën

Qeveria shqiptare dhe ajo e Malit të Zi do të zhvillojnë sot një mbledhje të përbashkët në qytetin e Shkodrës. Si vend për këtë takim...

Strasburgu “gjobë” 13 milionë euro qeverisë shqiptare, për pallatin e shembur...

Gjykata e Strasburgut ka rrezuar qeverinë Rama për çështjen e pallatit të shkatërruar në Vlorë në vitin 2013 për ndërtimin e ‘Lungomares’. Gjykata e...