Tag: Produkte

AKU bllokon mbi 27 mijë ton produkte, gjobiten dhe mbyllen biznese...

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vijuar me aksionet për parandalimin e tregimit të produkteve jashtë standartave. Së fundmi, ajo ka njoftuar se ka bllokuar...

“Shpenzimet dhe jeta moderne po na kushton ne dhe planetit”

Nga Annabelle Williams/ The Times Njëqind vjet më parë shefi i Ford Motor Company tronditi botën e biznesit kur papritur dyfishoi pagat e punonjësve të...

Përdorën pudrën Johnson dhe u preken nga kanceri, 22 gra kërkojnë...

22 gra nga Mossouri kanë pohuar se produktet e firmës Johnson kanë  bërë që ato të preken nga kanceri në vezore. Jemi mësuar të dëgjojmë...

Mos i bëni kurrë këto gabime me fytyrën tuaj

Vitet e fundit interneti është shndërruar në burimin kryesor të informacionit për shumë njerëz, aq sa disa syresh i besojnë verbërisht çdo gjëje që...

Kosovë, kapen 95 mijë produkte te falsifikuara

Në Kosovë shumë nga brendet e prodhimeve nuk janë origjinale. Shumë prej tyre janë falsifikim, që synohet të shitet në treg. Këtë e dëshmon numri...