Tag: ngujimi

VIDEO/’Bojkotoni mësimin’, çfarë ndodh sot me protestën e studentëve

Dhe ditën e sotme studentët do të vijojnë me bojkotin duke u ngujuar në fakultete. Këto janë pamjet që vijnë këtë mëngjes në Fakultetin e...

VIDEO/Studentët e gdhinë në fakultet, përplasen me policinë private

Prej 3 ditësh studentët e disa fakulteteve në Tiranë,  ata të Ekonomikut, Juridikut, Inxhinierisë dhe Arkitekturës, janë ngujuar brenda fakulteteve të tyre, ndërsa nuk...

VIDEO/Studentët ngujohen, policia nuk i lejon të marrin ushqime

Studentët e Fakultetit të Politeknikut, Juridikut dhe Ekonomikut vazhdojnë ende ngujimin brenda godinave duke u shprehur të vendosur për ta çuar deri në fund...