Tag: muzeu

VIDEO/Emigranti shqiptar e mban fjalën, vjen në Krujë dhe bën gjestin...

Gjestet e mira nuk kushtojnë dhe as nuk të mundojnë. Përkundrazi ato vlerësohen më së shumti. Ky është rasti i këtij shqiptari i cili prej...

VIDEO+FOTO/Zjarr në Muzeun Kombëtar, shkaktohen dëme kolosale

Muzeu më i vjetër dhe më i rëndësishëm historik dhe shkencor i Brazilit u dogj nga zjarri dhe pjesa më e madhe e arkivit...