Tag: mb

Skadimi i kartave të identitetit, MB: Gjendja civile e hapur dhe...

Në një moment kur janë rreth 1.4 milion karta indentiteti që skadojnë brenda viti 2019, fluksi i qytetarëve në gjendjet civilë rritet çdo ditë. Kjo...

Popullsia 2.8 milionë banorë, Ministria e Brendshme nxjerr 3.5 milionë votues

Ministria e Brendshme ka njoftuar se për zgjedhjet vendore, 30.06.2019 rezulton se të drejtën e votës e kanë 3.549.909 shtetas. Ndër ta, 50.5 %...