Tag: Horoskop

Horoskopi, 11 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Me partnerin do kuptoheni me se miri gjatë kësaj dite. Te dy do jeni edhe me tolerantë dhe te kuptueshëm. Kjo do iu afrojë...

Horoskopi, 10 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Do jeni shume përtacë gjate kësaj dite dhe do e lini rutinën ne çift t’iu pushtoje, Kjo ne fakt mund te jete aq e...

Horoskopi, 9 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Do keni mosmarrëveshje te vogla sot ne jetën tuaj ne çift, por te gjitha këto do jene pa pasoja te renda. Menjëherë do i...

Horoskopi, 7 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Do ketë ngjarje te jashtëzakonshme gjate kësaj dite për ata qe janë ne një lidhje. Gjithçka do jete ndryshe dhe akoma me emocionuese se...

Horoskopi, 6 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Te nxitur nga Merkuri dhe Plutoni, do e përmirësoni ndjeshëm sot jetën tuaj ne çift. Do jeni me tolerante dhe me te kuptueshëm me...

Horoskopi, 5 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Asgjë e veçante për te dashuruarit gjate kësaj dite. Rutina do e pushtoje lidhjen e tyre dhe nuk pritet asgjë e jashtëzakonshme. Beqaret nga...

Horoskopi, 4 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Asgjë e veçante për te dashuruarit gjate kësaj dite. Rutina do e pushtoje lidhjen e tyre dhe nuk pritet asgjë e jashtëzakonshme. Beqaret nga...

Horoskopi, 3 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Te dashuruarit do jene me tolerante dhe do i zgjidhin shpejt e shpejt problemet qe iu kishin dale para disa kohesh. Beqaret me siguri...

Horoskopi, 2 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Asnjë planet nuk do ndikoje drejtpërdrejt sot ne jetën tuaj ne çift. Ata qe kane kaluar një periudhe te vështirë do mundohen me sa...

Horoskopi, 1 dhjetor 2019/ Dhe yjet rrinë…, e flasin për Ju!

Dashi Gjerat do fillojnë te përmirësohen sot ne jetën tuaj ne çift. Do flisni me shume me partnerin dhe për çdo gjë do mbështeteni tek...