Tag: Flutura akca

Poezia e Flutura Akces per gazin e Tiranes pa gaz

Poetja dhe shkrimtarja Flutura Akca ka postuar nje poezi per gazin e Rames dhe Lleshit ne Tirane. Poezia e Akces: Nën gaz Tirana e pagaz Ti shkel...