EMRAT/ Tetë juristët që plotësojnë kushtet për Gjykatën e Lartë

Ndaje

Janë tetë juristët të cilët kanë plotësuar kushtet dhe kanë kaluar fazën për të vijuar garën në Gjykatën e Lartë.

Në total ishin 22 kandidatë, ku 13 prej tyre nuk u kualifikuan, ndërsa njëri u tërhoq.

Kandidatët e kualifikuar

Rezarta Melo

Jetmira Rragami

Kestrin Katro

Ardita Alsula

Theodhori Sollaku

Ervin Pupe

Ilir Panda

Sokol Sadushaj

Loading...

Leni një përgjigje