Borsh/ Zjarr i madh , zjarrfikësja nuk vepron sepse…

Ndaje

Këtë mbrëmje në zonën turistike të Borshit, në Sarandë ka rënë një zjarr i madh.

Raportohet se zjarri ka përfshirë një sipërfaqe të madhe kullote në mal, mes Borshit dhe Piqerasit.

Për shkak të terrenit të vështirë është e pamundur që të ndërhyjnë mjetet zjarrfikëse për shuarjen e flakëve.

Shkak i të cilët kanë vetë banorët e zonës, që kanë djegur kullotat. Ndërkohë, banorët kanë dalë për të shuar fjalët, të cilat po përhapen me shpejtësi.

 

Loading...

Leni një përgjigje