Besnik Mustafaj per arrestimin e Mustes: Shembull i terrorit selektiv qe po kryen qeveria

Ndaje

Shkrimtari dhe publicisti i njohur Besnik Mustafaj e ka konsideruar arrestimin  w Suela Mustes si shembull te terrorit selektiv te qeverise. Ne nje postim te tij ne lidhje me ngjarjen ai thekson se po perdoret ne menyre kriminale policia dhe prokuroria.

Postimi i Mustafajt:

Une e njoh shume mire Suela Musten. Ka qene anetare e keshillit te minibashkise ne zonen ku une kam qene deputet ne Tirane. Une i ve te dy duart ne zjarr per integritetin e saj moral. Por arrestimi i saj sot nuk ka te beje aspak me integritetin e saj. Arrestimi i Suela Mustes eshte nje shembull i terrorit selektiv qe po ushtron qeveria duke perdorur ne menyre kriminale policine e shtetit dhe prokurorine.

Loading...

Leni një përgjigje