Operacion anti-drogë në Greqi, arrestohen 5 shqiptarë

Ndaje
Foto Ilustruese

5 shqiptarë arrestohen nç Greqi për mbjellje, prodhim dhe shpërndarje të lëndëve narkotike, e llojit kanabis.

Policia greke zbuloi një parcelë me 12.800 bimë hashash në zonën Dervenohoria, Viotia, raporton News 24.

Operacioni u krye me helikopter, ndërsa pranë parcelës u zbulua dhe laboratori me pajisjet e posaçme për përgatitjen e pakove si dhe armë.

Policia greke arrestoi 5 shqiptarë dhe 1 grek, gjatë kontrollit në parcelë.

Loading...

Leni një përgjigje