Dritan Dajti hedh një hap para, mësohet lëvizja e tij e fundit ndaj Prokurorisë

Ndaje

Dritan Dajti ka ndërmarrë hapa të tjerë për të vulosur përfundimisht vendimin e tij me 25 vite burg për vrasjen e 4 policëve.

Së fundmi,  Dajti ka bërë kundër-rekurs ndaj Prokurorisë së Apelit. Ai pretendon të mos pranohet rekursi i prokurorisë në Gjykatën e Lartë që të dënohet me burg të përjetshëm.

Dajti u dënua përfundimisht 25 vite burg për vrasjen e 4 policëve dhe vendimi i gjykatës së Apelit të Krimeve të Rënda hapi një debat të madh dhe u bë shkak për nisjen e hetimeve mbi gjyqtarët.

Ndërkohë mësohet se pjesën më të madhe të këtij dënimi e ka kryer dhe pritet që brenda 6 apo 7 vitesh ai të lirohet,duke pasur parasysh se hyn dhe në periudhën e dënimit, që ka të drejtën e lirimin me kusht.

Loading...

Leni një përgjigje