Taulant Muka tregon kush është dekania plagjiaturë e Infermierisë

Ndaje

Taulant Muka ka publikuar një tjetër denoncim për plagjaturat. Këtë herë bëhet fjalë për dekanen e Infermierisë.

Në një status në Facebook, Muka shkruan:

Vetëm dekanët plagjiaturë këcënojnë studentët për bojkotin e mësimit nesër, siç po bën dekania plagjiaturë e infermierisë. 

Vladimir Kola analizon plagjiaturën e artikullit shkencor me titull “Universi”, 2016, vëllimi II, numri 1, me autor të parë kandidaten për doktor shkencash Ermira Biu dhe autor të fundit udhëheqësin shkencor Prof.Dr. Tatjana Çina (Dekane e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike). Autorë të tjerë të artikullit janë, Silvana Bara, Ilir Ohri, Lordian Nunci dhe Besnik Faskaj. 

Loading...

Leni një përgjigje