Presidenti Meta firmos dekretin, jep gradën e rëndësishme

Ndaje

Presidenti Ilir Meta ka  dekretuar “Gjeneral Brigade”, Ndriçim Reshit Sallaku.

“Kolonel Ndriçim Rreshit Sollaku me detyrë “Atashe Ushtarak i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Turqissë”, jo rezident në shtetin e Izraelit, Republikën e Azerbajxhanit dhe në Gjeorgji” i jepet grada “Gjeneral Brigade” thuhet në dekretin e Metës.

Dekreti i Presidentit Meta hyn në fuqi menjëherë.

Loading...

Leni një përgjigje