Studentët e Shkencave të Natyrës u bashkohen atyre të Juridikut, hapin me forcë portën

Ndaje

 Tensione te Fakulteti i Juridikut. Studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës kanë hapur portën kryesore mo forcë duke iu bashkuar studentëve të drejtësisë në bojkot.

Në ambjentet e jashtme të Fakultetit të Drejtësisë ka prani të forcave të policisë, por nuk pati ndërhyrje.

Studenti: Do të vendosim drejtësinë në këtë vend.Nuk pranojmë të tallen me ne.Studentët janë paqësorë, vetëm në rast të provokimit dhe ushtrimit të dhunës ndaj nesh do të reagojmë. Nuk mund ti tolerojmë më. Do të vendosim të gjithë bashkë dhe do të dalim në një deklaratë se çfarë do të bëjmë.

Loading...

Leni një përgjigje