Studentët e bashkuar ia dalin, Policia largohet nga Fakulteti i Ekonomikut

Ndaje

Studentët vijojnë të jenë të ngujuar prej mëngjesit të së enjtes (10 janar 2019) në Fakultetet e Juridikut dhe Ekonomikut në Tiranë.

 Policia largohet nga Fakulteti i Ekonomikut, del jashtë

Studentët debatuan me përfaqësues të policisë, duke u kërkuar llogari për dhunën e ushtruar dhe duke u kërkuar të largohen jashtë. Pas këtij debati, shefi i patrullës së zbarkuar atje u pa të bënte një telefonatë dhe pas saj policët u tërhoqën jashtë oborrit të Ekonomikut.

Loading...

Leni një përgjigje