VIDEO/Të rinjtë i shkel kamioni, por shpëtojnë mrekullisht

Ndaje

Kamerat e sigurisë në Kinë kanë kapur momentin kur një kamion zuri poshtë dy të rinj me biçikletë.Fatmirësisht kamioni nuk ishte me shpejtësi të lartë dhe  të rinjtë arritën të dalin të gjallë prej aty.

Pamjet janë filmuar nga kamerat e sigurisë në Shangrao të Kinës. Të rinjtë po merrnin kthesën, edhe pse e panë që po ecnin shumë afër me kamionin e kuq.

Për një moment makina shpejton dhe ata të dy përfundojnë poshtë. Fatmirësisht ishin të distancuar nga rrotat dhe shpëtuan.

Loading...

Leni një përgjigje