VIDEO/Kamerat fiksojnë momentin, prezantuesja fsheh telefonin mes gjoksit

Ndaje

Ky është momenti i çuditshëm kur një prezantuese televizive u filmua teksa po fshihte telefonin e saj në gjoksin e saj.

Ylli i televizionit ukrainas Elena Filonova u kap në kamera duke fshehur iPhone 8 Plus  para një transmetimi për ‘Strasti Po Revizoru’, një shfaqje popullore e bisedimeve ukrainase.

Ajo fillimisht nxjerr telefonin dhe sheh shkurtimisht në të, më pas përpiqet ta fusë brenda tek gjoksi dhe nuk pranon t’ua dorëzojë asistentëve. 

Sipas Filonovës, ajo e mori telefonin e saj për të ulur volumin. Ajo thotë se aty është vendi i sigurtë i saj.

Loading...

Leni një përgjigje