Rama po na shet te grekët, Komisionieri Hahn pranon ristrukturimin e kufijve

Ndaje

Ish-kryeministri Sali Berisha, ka publikuar sot një skandal të madh, shitjen e tokes shqiptare te grekët.

Me ane te një postimi në Facebook, Berisha shprehet se ristrukturimi i kufijve mes Shqipërisë dhe Greqisë, është një plan që tashmë njihet nga të gjithë, këtë gjë e ka pranuar edhe komisioneri Johannes hahn.

STATUSI I BERISHES:

Komisioneri Hahn heq petët e lakrorit të tradhëtisë kombëtare të Jorgo Zografit të dytë!

Në Çhatham House ai flet për ristrukturim kufijsh midis Shqipërisë dhe Greqisë!

Të dashur miq, Komisioneri Hahn duke folur dje në Londër në Konferencën “Përtej Berlinit” organizuar nga Instituti Mbretëror i Marrëdhënieve Ndërkombëtare, “Chatham House”, ndër të tjera ka deklaruar: “Gjithashtu po të ketë marrëveshje ndërmjet Greqisë dhe Shqipërisë, sepse aty kemi, le të themi, një ristrukturim kufijsh, që është një gjë shumë e rëndësishme dhe kruciale për qytetarët. Rrjedhimisht, na nevojitet një lidership, por gjithashtu na duhet një lidership që ta kuptojë se nevojiten ndryshime në shoqëri. Duhet ndryshimi i mentalitetit, që të ketë një progres real në rrugën drejt Europës”.

Pra edhe një burim tjetër krejt i pavarur informon se negociatat e Jorgo Zografit të dytë me patronët e tij të rinj, që e mbajnë peng me dosjen Balili, janë për ristrukturime, pra ndryshime të kufijve ekzistues çka vërteton edhe njëherë deklaratën e ministrit të mbrojtjes të Republikës Helenike, Kamenos, se me marrëveshjen e re me Shqipërinë do të zmadhohet atdheu ynë i dashur, Greqia!

Të dashur miq, kjo deklaratë e një personaliteti të lartë politik të Brukselit dëshmon edhe një herë se Jorgo Zografi i dytë me Ditziun e tij kanë vendosur copëtimin e ri, i dyti që nga viti 2013 të trojeve shqiptare, për të ruajtur me çdo çmim karrigen dhe pushtetin e tyre të bazuar në një akt tradhëtie të lartë kombëtare të pashembullt në historinë e shtetit shqiptar.

Sot më shumë se kurrë unë u bëj thirrje shqiptarëeve të ngrihemi dhe të flakim me urgjencë nga pushteti Jorgo Zografin e dytë dhe klikën e tij tradhëtare!

Leni një përgjigje