VIDEO/ Shoferi fliste në telefon, polici e ‘kap mat’

Ndaje

Regjistruesi i videove Cam Footage, kapi momentin kur një oficer penalizoi një shofer të pavëmendshëm. Oficeri i policisë u detyrua të trokiste dritaren e shoferit disa herë. Vëzhguesit policorë kërkuan dënime më të ashpra për shoferët që përdorin aparatin celular gjatë udhëtimit.

Nuk kishte asnjë reagim nga shoferi dhe kjo e detyroi oficerin të trokiste përsëri dhe përsëri në dritare.

Pasi më në fund mori vëmendjen e shoferit, oficeri ia bëri me shenjë që ta tërhiqte makinën dhe të ndalonte anash trotuarit.
Videoja, e cila u ngarkua në faqen e Facebook ‘Dash Cam Owners Australia‘ të enjten, ka grumbulluar 36,000 shikime.

Ky është rasti i kapjes së drejtuesve të automjeteve duke përdorur telefonin, ndëshkimi  i të cilit nëse përdore gjatë drejtimit të automjetit, i kalon 330 $ në vendet e huaja.

Leni një përgjigje