EMRAT/ Të tjera ndryshime shefash në Polici

Ndaje

Vazhdojnë ndryshimet në Polici.

Pas ndryshimeve të bëra në Tiranë dhe Durrës, sot radhën e kanë pasur drejtoritë e Policive Kufitare.

Emërimet

Krenar Muça, shef i Policisë kufitare në Shkodër

Idajet Hoxha, shef i policisë kufitare në Gjirokastër

Loading...

Leni një përgjigje