“Ndalohen qeset plastike në gjithë Shqipërinë”

Ndaje

Ankesa e një zonje nga Shijaku që po merr pjesë në turin e llogaridhënies së kryeministrit është ankuar për mbipopullimin e lumit Erzen me qesë plastike e plehra duke u bërë shkak për  përmbytjen e lagjeve të Shijakut,  ka nxjerr në pah një tjetër premtim të Ramës.

“ Të gjitha qeset plastike do t’i heqim së shpejti nga qarkullimi. Do t’i ndalojmë në gjithë Shqipërinë”.  Premtimi në dukje shumë pompoz duke se i ka bërë përshtypje publikut që merr pjesë në këtë tur si dhe deshmon se nje vendim i tille pritet te miratohet.

Leni një përgjigje