VIDEO/ Pogradec, qytetarët sulmojnë zyrat e hipotekës

Ndaje

Qytetarët e Pogradecit janë revoltuar mëngjesin e sotëm. Ata në shenjë proteste kanë sulmuar sot zyrat e hipotekës së Pogradecit duke thyer xhamat e institucionit.

Duke folur për media, pogradecarët janë shprehur se janë mërzitur me sjelljen burokrate të drejtuesve të këtij institucioni dhe sot të revoltuar kanë thyer edhe xhamat.

‘Nuk marrim shërbimin e kërkuar’, janë shprehur ata.

Për pasojë ka ndërhyrë dhe policia duke qetësuar situatën.

 

Leni një përgjigje