EMRAT/ Lezhë, vazhdojnë rrjedhjet e LSI-së, 5 këshilltarë i bashkohen PS-së

Ndaje

Tre këshilltarë të LSI në Këshillin Bashkiak të Lezhës iu bashkuan Partisë Socialiste, si vijim i një serie lëvizjesh në parlamentet lokale. Bashkë me ta lëvizën edhe 2 të zgjedhur nga partitë e vogla.

Vendimin e bënë publik përmes një deklarate të përbashkët nga selia e PS në Lezhë, ku thanë se shkojnë krejt natyrshëm pas zhvillimeve të fundit në politikën e madhe të Tiranës.

Në partinë e re i priti kryetari Eduart Ndreca, i cili theksoi reformat dhe arritjet e vendit nën drejtimin e socialistëve.

Me 5 afrimet e kësaj të hënë, PS shkon në 9 këshilltarë, ndërsa PD e LSI me nga 7.

Pjesën tjëtër të totalit prej 41 këshilltarëësh e plotësojnë të zgjedhurit nga partitë e vogla.

Lëvizjet në këshillin e Lezhës

Ferdinad Ndoj LSI

Hasan Muça LSI

Agim Doda LSI

Ndrek Gazulli PAK

Erind Ndreca G 99

Leni një përgjigje