‘Dritan Leli mbush trotuarin me shkalle te miqve’

Ndaje

Ne narkoshtetin e Edvinit, ne zonen e tij elektorale, lejohet ndertimi i shkalleve ne mes te trotuarit, shkruan Berisha ne nje postim ne Facebook shoqeruar edhe me nje njoftim nga qytetari dixhital.

Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital. sb

“Mirëmbrëma Doktor kjo është rruga e rilindjes me kangjulla në mes dhe shkallë në tortuar. Mëkëmbësi i noriegës në vlorë Dritan Leli se shikon edhe pse në faqen time modeste ka mbi 800 shikime.Edhe pse ndodhet në Vlor.Rr.Zadik Zotaj përball me bankën Tirana të përshëndes.”

Ne narkoshtetin e Edvinit, ne zonen e tij elektorale, lejohet ndertimi i shkalleve ne mes te trotuarit

Ne narkoshtetin e Edvinit, ne zonen e tij elektorale, lejohet ndertimi i shkalleve ne mes te trotuarit! Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital. sb"Mirëmbrëma Doktor kjo është rruga e rilindjes me kangjulla në mes dhe shkallë në tortuar. Mëkëmbësi i noriegës në vlorë Dritan Leli se shikon edhe pse në faqen time modeste ka mbi 800 shikime.Edhe pse ndodhet në Vlor.Rr.Zadik Zotaj përball me bankën Tirana të përshëndes."

Publié par Sali Berisha sur lundi 12 mars 2018

Leni një përgjigje