“Sokol Balla kurbani i fundit…”

Ndaje

“Sokol Balla, kurbani i fundit i Norieges?!
Kush e ka radhën tani? Nuk dihet, por as pastruesja dhe roja nuk ndjehen të sigurt!”.
Kështu shkruan ish-kryeministri Sali Berisha në “Facebook”, pas lajmit për largimin si drejtor i Informacionit të TV Top Channel, të Sokol Ballës.

Leni një përgjigje