VIDEO/ Dasma e çmendur në Sauk, nusja merret me helikopter mbi taracën e një vile

Ndaje

Dasmat shqiptare jan ë  kthyer n ë evente ku nuk mungon aspak luski dhe shpenzimet e  çmendura. Nj ë sken ë prej nj ë dasme marramend ëse  ësht ë ajo q ë duket n ë pamjet q ë vijn ë nga zona e Saukut, ku dit ën e djeshme, dh ëndri, nj ë emigrant nga Italia ia ka dalë që t’i habis ë të gjithë duke e marë nusen me helikopter. Ndryshe nga shumë të tjerë që krijojnë karvane me makina e bori, ai ka zgjedhur nusen ta marri me helikopter nga fshati Koçaj në Baldushk dhe ta sjelli në Sauk. Megjithëse distanca ështe fare e shkurtër, kjo nuk ka patur rëndësi në përzgjedhjen e dhëndrrit emigrant, por zhurma në këtë rast vlen më shumë se qëllimi.Në këtë rast, ndryshe nga zakonet tona, nusja nuk hyn nga “dera” po nga “çatia”. I pranishëm mes dasmorëve është dhe helikopteri që është ulur në taracën e vilës. /Alpene ës.al/

Leni një përgjigje