Sarandë, turistes i vjedhin portofolin, ajo ka vetëm një kërkesë për hajdutin

Ndaje

Një qytetare së cilës i është vjedhur portofoli brenda të cilit kishte dokumente me rëndësi njofton se është e gatshme të falë të gjitha paratë që kishte brenda tij, vetëm të ketë sërish dokumentet në duart e saj. Sipas sarandaëeb portofoli ka humbur sot pranë plazhit të Centralit.
Brenda tij ka pasur dokumente, leje qëndrimi rumune, patente, karte identiteti, 2 karta banke, dokumente shkolle dhe një shumë prej 350 mijë lekësh.
Këto të fundit ajo ka thënë se kushdo që e ka gjetur portofolin, ti mbaje, vetëm të ktheje dokumentet e tjera.

 

Leni një përgjigje