IPR MARKETING&ORA NEWS /Sondazhi kombëtar: PS 48%, PD 33%, LSI 13%, LIBRA 2.3%

Ndaje

Në sondazhin e katërt të Ora News dhe IPR Marketing PS ka ruajtur 48% e votave të marra 5 ditë më parë. Në 2013 ka marrë 41.4%.

PD ka një rritje me 1% nga sondazhi i fundit, duke marrë 33%. Në 2013 ka marrë 30.6%.

Edhe LSI mbetet në nivelin e 13% të 5 ditëve më parë. Në 2013 ka marrë 10.5%.

LIBRA ka marrë 2.3% të votave nga 3% që kishte me 14 qershor 2017.

Ndërkohë PDIU ka marrë 1.8% nga 3% që kishte 5 ditë më parë. Në 2013 ka marrë 2.6%

FRD ka marrë 0.2% nga 0.3% që kishte me 14 maj 2017. Në 2013 kishte 1.7%. Sfida ka marrë 0.5%.

Leni një përgjigje