Administrata tatimore në fushatë, Ministria e Financave kërkon procedimin e 36 punonjësve

Ndaje

Ministria e Financave i ka kërkuar procedimin disiplinor për 36 punonjës të administratës shtetërore. Këta punonjës dyshohet se kanë shkelur ligin dhe vendimin e miratuar nga Këshilli i Ministrave dhe janë parë duke marrë pjesë në fushatë elektorale në orarin zyrtar të punës.
Sipas Ministrisë së Financave këta punonjës kanë shkelur urdhrin e monitorimit.
“Të nisë procedimi disiplinon ndaj 36 punonjësve të administratës. Nuk është justifikuar prezenca e dhjetëra punonjësve. Procedimi për shkak të parregullsive në orarin e punës”, thuhet në njoftimin e MF-së.

Loading...

Leni një përgjigje